This page uses cookies. By clicking this button you agree to using cookies.

Ställande Operatör

Arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare till en av våra pressavdelningar där arbetsuppgifterna är varierande mellan att köra excenterpress, kantpress, montera samt packa detaljer. Om du inte kan sedan tidigare kommer du också med tiden lära dig ställa maskinerna så att du kan producera
produkter från ritningsunderlag.

Tjänsten är 100%, dagtid 07:00-16:00.
Truckkörkort och traverskort är ett stort plus.

Vem är du?

Vi tror att du är en driven person som uppskattar att skruva och ta eget ansvar. Då det är ett varierande arbete med ibland tvära kast tror vi också att du är flexibel. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Placeringsort

På Joma i Målskog strax utanför Gnosjö.

Vilka är vi?

Joma är ett stabilt familjeägt bolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter till byggindustrin såsom byggbeslag och skalmursprodukter. Därutöver riktar & kapar vi tråd efter kundspecifika önskemål. Enligt våra anställda är Joma en stabil och trygg arbetsplats med stor framåtanda och goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.

Ansökan

Låter det som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan till hanna@joma.se, gärna idag men senast den 15 december. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att ringa Hanna på telelefonnummer 0370-32 52 54.

Looking for a new employment?

Looking for a new employment?

If you have any questions concerning an employment with us, you are most welcome to contact Hanna Nyberg on telephone +46 (0) 70 - 32 52 54 or email hanna@joma.se.