Ekonomiansvarig
This page uses cookies. By clicking this button you agree to using cookies.

Ekonomiansvarig/Order

Vårt systerbolag Jowema söker nu en erfaren ekonomiansvarig som även kan sköta ordermottagning.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter inom ekonomi, bokföring, ordermottagning mm. där du har nära kontakt med våra kunder.

Vi söker dig som tidigare arbetat som ekonomiansvarig och som har erfarenhet av hela biten kring löpande registreringar mm. Vi arbetar i affärssystemet Pyramid, erfarenhet av detta är därför meriterande.

Med ett mindre team lägger vi stor vikt vid din personlighet, det underlättar om du är en flexibel och social person som gillar ordning och reda.

Urval sker löpande och vårt mål är en kontrollerad överlämning från nuvarande ekonomiansvarig som kommer att gå i pension till sommaren 2021.

 

Frågor och ansökan

Vill du veta mer eller söka tjänster är du välkommen att kontakta Alexander Josefsson, alexander@joma.se


Om Jowema

Jowema är en komplett leverantör av trådprodukter. När vi frågar våra kunder varför de väljer oss som leverantör av tråd- och trådprodukter,stängsel- och nätprodukter och vägg- och golvprodukter är svaret vi ofta får att vi har helheten. I snart 100 år har vi försett våra kunder med en bred mängd av produkter till rätt pris och av rätt kvalitet.

Looking for a new employment?

Looking for a new employment?

If you have any questions concerning an employment with us, you are most welcome to contact Rickard Josefsson on telephone +46 (0)370 - 32 52 51 or email rickard@joma.se.