Ställare excenterpressar
This page uses cookies. By clicking this button you agree to using cookies.

Ställare excenterpressar

Är du ställare på jakt efter nya utmaningar?

På grund av ökad efterfrågan på våra produkter behöver vi nu stärka upp vårt grymma team med ytterligare en ställare.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består främst av att ställa excenterpressar i vår moderna presshall. Alla pressar står i bandlinje med material från 0,5-4,0 mm tjockt och 20-500 mm brett.

Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd på dagtid 07:00-16:00.

Din profil

Du har tidigare arbetat som ställare och är praktisk och tekniskt lagd. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av ritningsläsning. Om du har truckkort och/eller traverskort är det självklart positivt men det är inget krav. Är du rätt person så ger vi dig rätt utbildning. Som person är du noggrann, flexibel, lösningsorienterad och positiv. Du har även goda kunskaper, både skriftligt och muntligt, i svenska.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan så snabbt du kan. Kontakta Jennie Johansson med din ansökan eller om du vill få mer information om tjänsten.

E-post: jennie@joma.se
Tel.nr: 0370-32 52 54 


Om Joma

Joma utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter till byggindustrin såsom byggbeslag och skalmursprodukter. Därutöver riktar & kapar vi tråd efter kundspecifika önskemål. Enligt våra anställda är Joma som en stabil och trygg arbetsplats med stor framåtanda och goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.

Looking for a new employment?

Looking for a new employment?

If you have any questions concerning an employment with us, you are most welcome to contact Jennie Johansson on telephone +46 (0)370 - 32 52 54 or email jennie@joma.se.