Nu är vi på jakt efter nya medarbetare!

Söker du en stabil och trygg arbetsplats i ett innovativt företag som ständigt utvecklas? Då har du kommit rätt.

Enligt våra anställda är Joma som en stabil och trygg arbetsplats med stor framåtanda och goda möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.

 

Just nu söker vi personal till följande tjänster:


Ställare - Trådbocksavdelningen

Vi söker nu en ställare till vår trådbockningsavdelning. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet som ställare, men så länge du gillar att skruva så lär vi gärna upp dig i de maskinerna vi har. Arbetsuppgifterna varierar mellan att ställa mekaniska kurvstyrda maskiner, CNC-programmerade trådbockningsmaskiner samt att vara operatör. Vi vill att du kan svenska i både tal och skrift, har viss datorvana och är ansvarstagande. Du är även en glad och positiv person som är tekniskt och praktiskt intresserad.

Tjänsten är 100%, dagtid 07,00-16,00.
Truckkörkort och traverskort är ett stort plus.


Maskinoperatör - Stora press

Vi söker en maskinoperatör till våra automatpressar, jobbet innebär att stå vid maskin, packa och hålla igång maskinen. Alla pressar står i bandlinjer med material från 0,5-4mm tjockt och 20-500 mm brett. Vi ser gärna att du är driven. Du kommer arbeta i vår moderna maskinpark med glada medarbetare och en trevlig stämning.

Tjänsten är 100%, dagtid 07,00-16,00.
Truckkörkort och traverskort är ett stort plus.


Ansökan & frågor

Om du har frågor om tjänsterna eller vill skicka in din ansökan kontakta Hanna Nyberg på 0370-32 52 54 eller hanna@joma.se.

blog comments powered by Disqus