Operatör till spolmaskin
Webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att använda webbplatsen accepterar du vår användning av kakor.

Operatör till spolmaskin

Vårt systerbolag Scandic Wire växer och nu behöver vi utöka personalstyrkan.

Arbetsuppgifterna som maskinoperatör består främst av att spola vajer, packning av detaljerna, lastning och lossning, boka frakter, m.m. Arbetsuppgifterna är varierande och omväxlande och kan vara fysiskt krävande emellanåt.

Tjänsten är heltid och arbetstiden är förlagd på dagtid 07.00-16.00.

Din profil

Vi ser det som en stor fördel om du har ett par års erfarenhet som maskinoperatör, gärna erfarenhet av spolmaskin. Truck och travers används kontinuerligt i arbetet så det är en fördel om du har truck- och traverskort. Är du tekniskt kunnig så är det alltid en fördel, dock inte ett krav.  Som person är du van att kunna jobba både självständigt samt tillsammans med andra, du är noggrann, hjälpsam och bidrar till ordning och reda.

Ansökan och frågor

Skicka in din ansökan snarast till jennie@joma.se eftersom Scandic Wire har behov av att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jennie Johansson via e-post eller telefon på 0370-32 52 54. 

Om Scandic Wire

Scandic Wire erbjuder anpassade lösningar med tråd och stållinor som stadgar upp och förstärker, samt lösningar för upphängning, förankring och fästanordningar av olika slag. Scandic Wire ingår tillsammans med Joma, Jowema, Bistål och Runå i Ebimgruppen.

blog comments powered by Disqus