Vi lanserar EPD:er för våra produkter
Webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att använda webbplatsen accepterar du vår användning av kakor.

Vi lanserar EPD:er för våra produkter

Joma är stolta över att tillkännage lanseringen av EPD:er (Environmental Product Declarations) för våra produkter, vilka nu finns tillgängliga för nedladdning på vår webbplats.

Som en ledande aktör inom vår bransch är vi fast beslutna att främja hållbarhet och öka transparensen kring miljöpåverkan hos våra produkter.

EPD:erna ger omfattande och standardiserad information om våra produkters miljöpåverkan under hela deras livscykel. Genom att inkludera data från råvaruanskaffning, tillverkning, distribution, användning och återvinning, gör vi det enklare för våra kunder att göra informerade val och främja hållbara inköpsbeslut.

Vår satsning på att tillhandahålla EPD:er understryker vårt långsiktiga åtagande att minska vår egen miljöpåverkan och stödja våra kunders hållbarhetsmål. Vi strävar efter att vara en del av lösningen för en mer hållbar framtid och vi tror att ökad transparens och tillgänglighet av miljöinformation är nyckeln till att uppnå detta mål.

På Joma ser vi fram emot att fortsätta vår resa mot att erbjuda miljövänliga och hållbara byggbeslag och skalmursprodukter.

 

Ladda ner EPD:er

Här kan du se och ladda ner våra EPD:er.

blog comments powered by Disqus